Waarom een lidmaatschap? Gewoon omdat het kan. Ondernemers maken graag zelf alle keuzes en deze keuze is daarom dan ook snel te maken. De industrie van flexibele PVC-producten is er één waar kennis en kunde nog een ambacht is. Als onderneming in deze industrie levert u kwalitatief hoogwaardige producten met de juiste product/markt combinatie. Uw collega’s zijn u voor gegaan, gewoon omdat het kan. Indien u flexibele PVC-producten produceert, bent u meer dan welkom binnen onze vereniging. Samen de toekomst in.

  • REACH
  • Recycling
  • Netwerken
  • Informatie- en kennisdeling
  • Belangenbehartiging

Informatie

 

Gezocht: beste leerbedrijf en beste praktijkopleider van Nederland

De Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) zoekt het beste leerbedrijf en de beste praktijkopleider van Nederland. Bijna 500.000 studenten in het middelbaar beroepsonderwijs (mbo) leren de praktijk van hun vak tijdens hun stage of leerbaan; het maakt wel een verschil als dit bij een goed leerbedrijf of een goede praktijkopleider gebeurt. Daarom organiseert SBB jaarlijks de verkiezing van het beste leerbedrijf en de beste praktijkopleider.

Belangrijke rol benadrukken
Het beste leerbedrijf en de beste praktijkopleider worden tijdens een bijzonder gala in november gehuldigd en ze staan een jaar lang in de schijnwerpers. Namens SBB vertegenwoordigen zij alle leerbedrijven en praktijkopleiders van Nederland.

Met de jaarlijkse verkiezingen benadrukken en waarderen het ministerie van Onderwijs en SBB de belangrijke rol die de meer dan 250.000 erkende leerbedrijven en ruim 300.000 praktijkopleiders spelen in het opleiden van mbo-studenten.

Voordragen
Iedereen kan tot en met 30 april leerbedrijven en praktijkopleiders voor deze verkiezing voordragen
. Alle voordrachten worden beoordeeld en ingedeeld naar sector en provincie, om uiteindelijk tot één beste leerbedrijf en één beste praktijkopleider te komen.

  • Wilt u een leerbedrijf of een praktijkopleider voordragen? Ga dan naar de website van SBB.

« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 418
2260 AK Leidschendam

 


Contact

 

Vereniging NRK Flexibele Kunststoffen

Tel: 070-444 06 90
Fax: 070-444 06 61

E-mail
 

NRK

 
 

© NRK Flexibele Kunststoffen 2020